Tel: +36 1 445-4226 , +36 70 514-3636 | E-mail:
-

Bemutatkozás - Országos Tudakozó

Az Országos Tudakozó modern, hatékony hirdetési lehetőséget kínál cégek, vállalkozások számára. A mai felgyorsult világban egyértelművé vált a webes megjelenéssel rendelkező cégek piaci előnye. Csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy az minden cég számára elérhető legyen.
Munkánk célja, hogy cégek és kisvállalkozók számára is megfizethető, reális áron, magas minőségben, olyan szolgáltatást biztosítsunk, ami mindenki számára hasznos legyen.

Miért előnyös cégének, ha hirdetőként szerepel az Országos Tudakozóban?

Ön illetve cége profi országos szakmai keresőrendszerben szerepel.
A magas látogatottság garancia arra, hogy egyre több érdeklődő találja meg hirdetőinket.
Lehetősége van cégének főoldali kiemelt hirdetés elhelyezésére, melynek figyelemfelkeltő hatása ismert. Hirdetése 2 éves időtartamra jelenik meg az Országos Tudakozóban, amelynek adatait Ön - a hirdetés időtartama alatt - bármikor ingyen, akár többször is módosíthatja.
Ez azt jelenti, hogy az adott hirdetési év során önállóan változtathatja meg cégének adatait, bemutatkozó szövegét stb. anélkül, hogy cégünkkel felvenné a kapcsolatot.
Az interneten információt keresők manapság elsődlegesen a Google keresőjét használják, hogy rátaláljanak a kívánt termékre, szolgáltatásra, információra. Ha szerepel a adatbázisunkban, akkor garantáltan optimális és az elérhető alternatívák közül a legköltséghatékonyabb megjelenése lesz a Google találati oldalán is.
A magas látogatottság a garancia arra, hogy egyre többen találják meg hirdetőinket az érdeklődők. Amennyiben cégének van weblapja, azt nálunk egy linkkel elérhetővé teheti, így meg tudja növelni honlapja látogatottságát.

Ha szerepeltetni kívánja cégét, vállalkozását az Országos Tudakozóban, akkor kérem, töltse ki az Ajánlatkérés oldalon található űrlapot.