Tel: +36 1 445-4226 , +36 70 514-3636 | E-mail:
-

Weblapkészítés

Haladó weblap

Amennyiben Ön ezt a csomagunkat választja, akkor Ön egy komplex, céges internet oldal üzemeltetése mellette tette le voksát, így Ön egy hatékony ügyfélszerző weboldal tulajdonosává válhat 50 db termékfotó) de nincs szükségük adatbázis használatára.

- Weboldal üzemeltetéséhez szükséges rugalmas webtárhely
- 1 db .hu domain név ingyenes regisztrációja és fenntartása
- Korlátlan szöveg, kép, hivatkozás elhelyezés
- Egyszerű, de ízléses design
- 2 db e-mail cím, 50Mb/cím tárhellyel, vírus szűréssel
- Beépített webstatisztika a Google Analytics használatával
- Az alapvető információk - név, cím, elérhetőségek, valamint a tartalom (szöveg, kép) ingyenes frissítése
- A weboldal, igény esetén tovább bővíthető-fejleszthető, egyedi árajánlat alapján (pl.: árajánlat kérő/megrendelőlap modul, képgaléria)
A weboldal ára: 130.000 Ft, Ajándék: Reklám banner

Profi weblap

Értékesítés, direkt értékesítés első számú weboldala. Kiváló eszköze lehet több termék, szolgáltatás bemutatásának, az ügyfelek meggyőzésének, napi 1-20 db online eladás egyszerű lebonyolításához. A weboldal értesítést küld a megrendelőnek és az eladónak. Önnek csak a számlát kell kiállítania és a terméket célba juttatnia. A weboldal tartalmi részeit, a termékek árát, főbb jellemzőit önállóan szerkeszti. 1-8 weblapból épül fel. Lehetőség van hírlevélre történő feliratkozásra, letöltésre vagy más hasznos szolgáltatásra. Több termék értékesítésére alkalmas online rendelő platformot tartalmaz. Letöltés, feliratkozás visszaigazolás, hibás adat kijelzése, rendelés visszaigazolása automatikusan beépített.
Weboldal ára: 180.000 Ft, Ajándék: reklám banner

Domain név regisztráció

A www. után, egy névből és végződésből áll. A végződés lehet hu, com, eu, stb. Ha megteheti, válasszon olyan dolmain nevet, ami a tevékenységére vagy a termékére utal, amely egyben kulcsószó is.
Domain név (hu) 2 évre már 3000 Ft + áfa alatti összegért regisztrálható (a 2. év után hosszabítani kell). A hu végződésű regisztráció kb. 3 hetet vesz igénybe (ha nem prioritásos). Domain regisztrációt célszerű a tárhelyszolgáltatással együtt megrendelni. Domain regisztráció során egy domain igénylőlapot kell kitöltve és aláírva továbbítani a regisztrátornak (szkennelve e-mailben vagy faxon). Magánszemély igénylő esetén két tanúnak is alá kell írnia az igénylőlapot. Gazdasági társaság, alapítvány esetén csatolni kell az aláírási címpéldány és cégbírósági végzés vagy cégkivonat fénymásolatát.
Egyéni vállalkozó igénylő esetében a vállalkozói igazolvány másolatát kell csatolni.
Egyéb szervezet esetén a működést igazoló okmány másolatát.
Domain regisztráció ügyintézésében maximális segítséget nyújtunk.