Tel: +36 1 445-4226 , +36 70 514-3636 | E-mail:
-

Szolgáltatások - Árak

Az Országos Tudakozóban megjelenő hirdetése a következőket tartalmazza Cégbemutató: Vállalkozása teljes bemutatása lehetséges 20 sor erejéig.
Fotók: A cégbemutatásban több fotó megjelenítésére van lehetőség. A fotók feltöltése egyszerű, lehet saját ügyfélkapu által, illetve e-mailben eljuttatva hozzánk, így a feltöltést mi kezeljük. Vagy ránk bízza a fotók kiválasztását, illetve elkészítését.

Keresőszavak
Igen fontos a jól megadott, nagy mennyiségű keresőszó beállítása, hogy vállalkozása egyszerűbben elérhető legyen. Ügyfélkapunk segítségével keresőszavait is igény szerint bővítheti, így növelheti a találati arányt. Megadhat akár új, a rendszerben még nem létező szavakat is, ezzel frissítve főoldali keresőnket.

Elérhetőség adatai
Google térkép. Hirdetési felületéhez Google térképmellékletet tudunk szolgáltatni, amely telephelyük könnyebb megtalálásában ad segítséget. GPS koordináták, cím, telefon, fax, email, honlapcím, Facebook oldal

Főoldali kiemelt hirdetés
Amennyiben Ön igényli, hogy cége az első találati oldalon szerepeljen, lehetősége van helyezésvásárlásra, amellyel garantáljuk, hogy a megvásárolt időszakra az Ön által kiválasztott kulcsszóra, kulcsszavakra a hasonló profilú cégekkel szemben előnyt élvez. Kiemelt link elhelyezése a főoldalon szöveggel. A részletes online regisztráció mellett a cég megjelenik a főoldalon a kiemelt hirdetőink között. féléves: 25.000 Ft, 1 éves: 45.000 Ft.

Banner
A banner fő célja a látogatók vonzása úgy, hogy rákattintva a reklámozó oldala nyílik meg. A reklámot képekből készítik, melyek lehetnek álló vagy mozgóképek.
Főoldali banner megjelenés: 280 x 200 px méretű banner: féléves: 40.000 Ft, 1 éves: 70.000 Ft

Videobanner hirdetés: Mutassa be cégét rövidfilm formájában is! Reklámját hatásosabbá teheti, kiemelheti versenytársai hirdetései közül!
A megrendelés után Önnek semmi teendője nincs, kollegánk rövid határidővel elkészíti az összes hang és képanyagot profi minőségben.

Ügyfélkapu
Lehetősége van adatai online módosítására, saját jelszó meghatározásával. Így naprakész, Ön által fontos információkat szerkeszthet bele hirdetési felületébe. Például akciós ajánlat, új termék, szolgáltatás bevezetésére, illetve a céggel kapcsolatos adatok és egyéb változások esetén. Az ügyfélkapu kezelése: egyszerű szövegszerkesztő ismerete elegendő hozzá.